HANKIJA:                              AS Sillamäe-Veevärk, Ranna tn 5,  Sillamäe

KONTAKTISIK:                      Aimeli Laasik, aimeli[at]silveevark.ee, telefon +372 55 41 650

 

HANKE OBJEKT:                   Sillamäe gaasijaotusjaam asub aadressil Ida-Viru maakond, Narva-Jõesuu linn, Vaivara küla ja ehitusregistri kood on 120254054. Gaasijaotusjaamale tuleb projekteerida ja paigaldada piksekaitsesüsteem.

 

HANKE TEAVE:                                     Hankija teeb Pakkuja(te)le ettepaneku esitada pakkumus vastavalt hanke lähteülesandes määratud tingimustele. Pakkumus peab olema jõus vähemalt 60 päeva. Hankija võib lükata tagasi kõik pakkumused, mis ületavad eeldatavat maksumust: 3 000 eurot käibemaksuta. Töö teostamise aeg: 1 kuu.

 

HANKE LÄHTEÜLESANNE:

  1. Sillamäe gaasijaotusjaama piksekaitsesüsteemi projekti koostamine. Projekti dokumentatsioon tuleb koostada 2 (kahes) eksemplaris nii paberkandjal kui ka digitaalselt (tekst docx ja pdf, arvutused xls, kaardimaterjal dwg) ja anda üle hankijale.
  2. Sillamäe gaasijaotusjaama piksekaitsesüsteemi ehitus vastavalt koostatud projektile.
  3. Sillamäe gaasijaotusjaama piksekaitsesüsteemi kontrollmõõdistuste teostamine ja auditeerimine. Kõik auditeerimise ja kontrollmõõdistuste dokumendid tuleb üle anda hankijale.
  4. Sillamäe gaasijaotusjaama piksekaitsesüsteemi ehitusele tuleb anda vähemalt 2 (kahe) aastane garantii.

 

KÕRVALDAMISE ALUSED  JA KVALIFITSEERIMISTINGIMUSED:

  1. Hankija kõrvaldab hankemenetlusest Pakkuja(d), kes on Maksu- ja Tolliameti andmetel

maksuvõlglane ja ta ei kõrvalda oma maksuvõlgasid 3. tööpäeva jooksul vastava teate saamisest. Hankija kontrollib Pakkuja maksuvõlgasid Maksu- ja Tolliameti kodulehe kaudu. Pakkuja peab esitama kõrvaldamise aluste puudumise kohta kinnituse Vormil 1, Pakkuja kinnitus hankemenetlusest kõrvaldamise aluste puudumise kohta.

  1. Pakkuja (ühispakkuja) peab tõendama, et ta on alates aastast 2015 teostanud edukalt vähemalt 1 (ühe) hanke esemele sarnase töö (piksekaitsesüsteemi projekteerimine ja ehitus). Pakkuja lisab teise lepingupoole tõendi töö teostamise kohta ja täidab vormil 2 toodud tabeli. Teostatud tööde tabel on toodud ära Vormil 2, Teostatud tööde loetelu.

 

VASTAVUSTINGIMUSED:

  1. Pakkumus tuleb allkirjastada juhatuse liikme või volituse alusel määratud esindaja poolt. Hankija kontrollib juhatuse liikme staatust äriregistri kaudu. Kui pakkumuse allkirjastab isik, kelle esindusõigus ei tulene seadusest (esindusõigus ei nähtu Pakkuja äriregistri B-kaardilt) või tegemist on ühispakkumusega, esitab Pakkuja volituse, millega on pakkumuse allkirjastajale antud vastav volitus. Ühispakkujate korral peab volituselt selguma juhtiv ühispakkuja. Volitus on toodud ära Vormil 3, Volikiri.
  2. Pakkujal peab olema registreeritud majandustegevuse registri tegevusalal: „Elektritööd“ ja tegevusala liikideks peab olema: „Elektripaigaldise projekteerimine“ ja „Elektripaigaldise ehitamine s.h. paigaldamine“.
  3. Pakkuja peab pakkumuses kinnitama hanke alusdokumentides esitatud tingimuste ülevõtmist, pakkumuse esitamist üksnes kõigi nende asjaolude kohta, mille kohta Hankija soovib võistlevaid pakkumusi ning et omab hankelepingu täitmiseks vajalikke spetsialiste. Pakkuja esitab vastavad kinnitused etteantud Vormil 4, Pakkumusteade.

 

PAKKUMUSTE HINDAMINE:

  1. Hindamiskriteerium: madalaim hind.
  2. Maksumuse esitamiseks tuleb täita hinnapakkumus Vormil 5, Maksumus.

 

PAKKUMUSTE ESITAMINE:  Pakkumused tuleb esitada e-postile: aimeli[at]silveevark.ee .

 

PAKKUMUSTE AVAMINE: 26.03.2019 kell 10:00