HANKE „ REOVEE PEAPUMPLA PUMBARUUMI VIBRATSIOONI LIKVIDEERIMINE“ ALUSDOKUMENT

HANKIJA: AS Sillamäe-Veevärk, Ranna 5 Sillamäe

 

KONTAKT: Aimeli Laasik, aimeli[at]silveevark.ee, koduleht http://www.silveevark.ee/et/hanked.html.

 

EELDATAV MAKSUMUS: 35 000,00 eurot käibemaksuta

 

ÜLDINFO: Sillamäe reovee peapumpla (edaspidi RP-5), mis asub aadressil Ranna 22a (73501:011:0054), võtab vastu linna elamupiirkonnast kogutud reovee ning juhib selle edasi reoveepuhastile. Pumplasse suunduv reovesi siseneb kanalisse, mis jaotub kaheks võrekanaliharuks, kummassegi on paigaldatud mehhaaniline võreseade. Kanaliharud on suletavad mehhaaniliste siibritega. Reovesi suunatakse reservuaaridesse ja edasi pumbatakse läbi survekanalisatsiooni puhastisse. Pumbaruumi tehnoloogiline torustik on ehitatud happekindlast terasest AISI 316. Kollektor, mille peal asuvad nugasiibrid Orbinox DN 400 koos elektriajamitega Bernard AT14 A IP68 Logic Positioning, vibreerib tugevalt (kuni 20 mm/s) pumpade töötamise ajal. Lisamaterjalid saab avada lingilt: Info.

LÄHTEÜLESANNE:

  1. Pakkuja ülesandeks on tagada RP-5 pumbaruumi vibratsioonivaba töötamine (mitte üle 4 mm/s).
  2. Tuleb teostada põhjalik uuring/analüüs vibratsiooni tekkepõhjuste väljaselgitamiseks.
  3. Vastavalt teostatud uuringu(te)le tuleb koostada vibratsiooni likvideerimise lahenduse tööprojekt.
  4. Vajalikke montaažitööde teostamine lähteülesande saavutamiseks (vibratsiooni likvideerimiseks) sh töötavatel (olemasolevatel) torudel jt seadmetel vibratsiooni tagajärgede likvideerimine .
  5. Tööde üleandmisel on nõutud vibratsiooni mõõtmise protokoll.

KÕRVALDAMISE ALUSED JA KVALIFITSEERIMISTINGIMUSED:

  1. Pakkujal ei tohi olla maksuvõlglane. Hankija kontrollib Pakkuja maksuvõlgasid Maksu- ja Tolliameti kodulehe kaudu: https://www.emta.ee/et. Hankija kõrvaldab menetlusest Pakkuja, kes pole võlgu kõrvaldanud 3. tööpäeva jooksul alates vastava teate saamisest. Pakkuja peab esitama kõrvaldamise aluste puudumise kohta kinnituse Vormil 1, Pakkuja kinnitus hankementlusest kõrvaldamise aluste puudumise kohta.
  2. Pakkuja (ühispakkuja) peab enne hanke väljakuulutamist olema eelnevalt (alates aastast 2014) teostanud vähemalt 3 (kolm) hanke objektiga sarnast tööd. Sarnasteks töödeks loetakse töid, mille tulemusena ei ole seadmetel (kollektor, torud, pumbad, ajamid jne) tekkinud normatiividele mittevastavat vibratsiooni. Pakkuja peab esitama teostatud tööde objektide vibratsiooni mõõtmise protokollid või vastuvõtu akti, kui viimases on ära toodud vibratsiooni tulemused ja nõude kinnituse Vormil 2, Teostatud tööde loetelu.

 

VASTAVUSTINGIMUSED:

  1. Pakkumus tuleb allkirjastada juhatuse liikme või volituse alusel määratud esindaja poolt. Ühispakkujate korral peab volituselt selguma juhtiv Pakkuja. Volitaja peab volikirja allkirjastama. Volitus on toodu ära Vormil 3, Volikiri.
  2. Pakkuja peab esitama vastutava spetsialisti - meeskonnajuhi, kes peab vastama alljärgnevatele tingimustele:
  • peab olema tehniline kõrgharidus (mehaanikainsener, magister), mida kajastatakse CV-s ja tõendatakse diplomi koopia esitamisega,
  • peab olema erialane töökogemus vähemalt 5 (viis) aastat, mida tõendatakse CV-s töökogemuse loetelus koos objektide äranäitamisega,
  • vastutava spetialisti – meeskonnajuhi CV peab olema allkirjastatud spetsialisti enda poolt, spetsialisti CV on toodud ära Vormil 4, Spetsialisti CV.
  1. Pakkuja peab esitama teostatava Töö tehnilise kirjelduse, mis moodustab kuni 30 % pakkumuse hindamise komponendist. Töö kirjeldus on toodud ära Vormil 5, Töö kirjeldus
  2. Pakkuja peab pakkumuses kinnitama hanke alusdokumentides esitatud tingimuste ülevõtmist, pakumuse esitamist üknes nende asjaolude kohta, mis on hanke lähteülesndeks ja hankelepingu täitmiseks vajalikke spetsialistide olemasolu. Pakkuja esitab vastavad kinnitused etteantud Vormil 6, Pakkumusteade.

 

 

 

 

PAKKUMUSTE HINDAMINE:

Hindamise kriteeriumiks on majanduslikult soodsaim pakkumus. Pakkumuste hindamisel kasutatakse väärtuspunktide meetodit, mis koosneb maksumusest (max 70 punkti) ja Töö kirjelduse kvaliteedist (max 30 punkti). Maksumuse esitamiseks tuleb täita hinnapakkumus Vormil 7, Maksumus.

 

Madalaima väärtusega pakkumus saab maksimaalse arvu punkte ja edasi arvutatakse valemiga: madalam väärtus / pakkumuse väätus * osakaal (70 %).

 

Töö kirjelduse punktid on hindamiskomisjoni liikmete poolt omistatud punktide arikmeetiline keskmine ja punkte antakse järgnevalt:

30 punkti – Vastab täielikult hankija ootustele. Töö kirjeldus on väga hästi läbi mõeldud, põhjalik, tegevused asjakohased, põhjendatud ja reaalselt teostatav. Pakutud metoodika on täiesti sobiv antud ülesande lahendamiseks.

20 punkti – Vastab keskmiselt hankija ootustele. Töö kirjeldus on rahuldavalt läbi mõeldud, osaliselt põhjendatud, tegevused kohati asjakohased, reaalselt teostatav. Pakutud metoodika on sobiv antud ülesande lahendamiseks.

10 punkti – Vastab alla keskmise hankija ootustele. Töö kirjeldus pole korralikult läbi mõeldud, pinnapealsed selgitused, arusaamatud tegevused, halvasti põhjendatud. Pakutud metoodika vajab täiendusi.

0 punkti – Ei vasta hankija ootustele. Töö kirjelduses või  põhjendatuses on väga olulisi puudusi või täiesti puudulik.  Pakutud metoodika on täiesti sobimatu antud ülesande lahendamiseks.

 

Koondpunktid: liidetakse maksumuse ja Töö kirjelduse punktid ning arvestatakse kuni kaks kohta pärast koma. Pakkumuse võitjaks on suurima punktisumma kogunud Pakkuja.

 

 

LEPINGU TINGIMUSED:

Pumpla töö ei tohi  RP-5 pumbaruumi vibratsiooni likvideerimistööde (edaspidi Töö) teostamise ajal seiskuda. Pumbad, elektriajamid ja torustik ei kuulu väljavahetamisele. Töö kestvus 3 kuud. Tööle antav garantii 3 aastat. Ettemaksu ei maksta. Maksmine toimub 97 % lepingu maksumusest pärast lepinguliste kohustuste täitmist (vastuvõtu akti allkirjastamist poolte poolt) ja 3 % pärast garaantiiaja lõppemist.

 

TAGASILÜKKAMINE: Hankija võib lükata tagasi kõik pakkumused, kui nad ületavad hanke eeldatavat maksumust või töö kirjelduse pakutav lahendus ei vasta Hankija ootustele.

LÄBIRÄÄKIMINE: Hankija võib pidada läbirääkimisi tehnilise kirjelduse ja pakkumuse maksumuse üle. Kui Pakkuja ettepaneku(te)le ei vasta 3 tööpäeva jooksul, on hankijal õigus jätta jõusse esialgne tehniline kirjeldus ja/või maksumus.

ETTEPANEK: Hankija teeb Pakkuja(te)le ettepaneku esitada pakkumus vastavalt hanke lähteülesandes määratud tingimustele. Enne pakkumuse esitamist on võimalik/soovitatav tutvuda hanke objektiga. Pakkumus peab olema jõus vähemalt 30 päeva.

PAKKUMUSTE ESITAMINE:  Pakkumused tuleb esitada e-postile: aimeli[at]silveevark.ee .

PAKKUMUSTE AVAMINE: 03.12.2019 kell 13:30

 

 

 

Lisamaterjalid